HYDRADERMIE

HVIEZDA MEDZI OŠETRENIAMI

Účinky overené časom

Celosvetovo uznávané ako jedno z najúčinnejších neinvazívnych kozmetických ošetrení pleti sa Hydradermie už vyše 40 rokov používa v najexkluzívnejších salónoch krásy na svete. Hydradermie je jedinečné ošetrenie, ktoré kombinuje vlastný high-tech prístroj a účinné látky obsiahnuté v kompaktných produktoch vlastného radu. Táto kombinácia zaručuje maximálne účinné vpravenie aktívnych zložiek prípravkov do hlbších vrstiev pleti a okamžite viditeľne výsledky. Hydradermie pleť hĺbkovo a šetrne čistí, účinne rieši dehydratáciu, akné, ochabnutú pleť, vrásky i pigmentové škvrny. Teraz ešte s dokonalejším vpravovaním aktívnych zložiek!

Teraz je Hydradermie vďaka inovatívnemu princípu dynamickej dvojitej ionizácie ešte účinnejšia – okrem stimulácie, rýchlejšieho a hlbšieho prenikania aktívnych zložiek do pokožky dochádza k aktivácii a vpraveniu látok aj so zápornou polaritou. Výsledkom je maximalizácia účinkov všetkých aktívnych látok a to aj v hlbších vrstvách pokožky.

Už po prvom hodinovom ošetrení vaša pleť viditeľne omladne a výsledkom pravidelných procedúr bude čistá, zdravá a omladená. Tieto ošetrenia vykonávajú len odborne vyškolené a kvalifikované kozmetičky, ktoré na základe dôslednej diagnostiky, v súlade s potrebami vašej pleti, presne určia vhodnú kombináciu produktov z radu určeného pre Hydradermie ošetrenie.

Výsledky po prvom ošetrení:

  • Hydratácia + 52,3 % max. 56,8 % (hlavný aktivátor: Hydrocytový komplex a kyselina hyaluronová)
  • Mazotvorba – 88,9 % až 94,5 % (hlavný aktivátor: Ac-Net seboregulátor)
  • Hĺbka vrások – 49,7 % až 53% (hlavný aktivátor: Bunkový komplex Age Logic a Actinergie)
  • Výživa + 75,9 % max. 84,9% (hlavný aktivátor: Pro-ceramidový komplex)
  • Iritácia – 19,3 % až 20,5% (hlavný aktivátor: Sepicalm a výťažok z arniky)

 

 

 

 

 

 

Viac…

+421 36 75 92 498

info@agikozmetika.eu

Novozámocká 943/A, 943 42 Gbelce

Utorok-Streda: 9.00 - 15.00 h
Štvrtok: 9.00 - 17.00 h
Piatok: 9.00 - 18.00 h
Sobota: 8.00 - 13.00 h